כשרות בתזונה הקיטוגנית היא עניין גדול בישראל כמובן, כיוון שרוב המתכונים שתמצאו בחו”ל, ביוטיוב או בגוגל הם לא כשרים בעליל. בעמוד זה אספנו מתכונים קיטוגנים כשרים בהם תוכלו להשתמש ללא חשש! עקרונית, מאוד קל לשמור על התזונה הקיטוגנית וגם על הכשרות כי לכל דבר יש תחליף. לדוגמה: במתכונים בשריים, במקום בחמאה או גהי (בעדיפות) אפשר להשתמש בשמאלץ (שומן אווז מזוקק) או במקום בחלב, אפשר להשתמש בחלב שקדים ללא סוכר. במקום פורקריינדס, אפשר להשתמש בעורות עוף שנצלו בתנור ופוררו. עם קצת רצון ומחשבה, אפשר לעשות גם להיות קיטוגנים וגם כשרים.