התחברות / הרשמה

ביף ג’רקי (בשר מיובש) – הגרסה של KetoIL

את הביף ג’רקי הכרתי יחסית בתחילת התזונה כאשר חיפשתי חטיפים לאכול תוך כדי עבודה מול המחשב והו אז נתקלתי בחטיף ששמעתי עליו לא מעט אבל לא יצא לי לטעום אותו. התחלתי לחפש איך ניתן לקנות אותו ומסתבר שבארץ הוא פשוט לא קיים בחנויות… אז יוטיוב נכנס לפעולה! עברתי עשרות סרטונים ולמדתי איך אפשר לייצר ביף ג’רקי בעצמי וכמה שהזמן הזה השתלם! זה החטיף המושלם, הטעים ביותר שאדם יכול לבקש בתזונה מן הסוג הזה! הבעיה היחידה היא שאתה מכין קילו, והוא נגמר לפני שאתה שם לב אז הזהרו מהכמויות!

Print Friendly, PDF & Email
ביף ג’רקי הוא החטיף האולטימטיבי לתזונה קטוגנית ואפשר לעשות אותו בכל כך הרבה טעמים!
5/5
שתפו את המתכון

פחמימות

0

חלבונים

18

שומן

23

יחס קיטו

לא צויין

קלוריות

274

זמן הכנה

רבע שעה + 24 שעות במקרר

זמן בישול

3-4 שעות
כלי מטבח נדרשים
  • קרש חיתוך
  • סכין קצבים
  • קערה
  • שקיות זיפלוק
  • שיפודי עץ
  • תנור אפייה
מצרכים
  • בשר צלעות (22) (ניתן להכין גם עם אסאדו)
  • מלח
  • פלפל
  • צ’ילי
  • שום גרוס
  • ניתן להוסיף גם נוזל עישון לבחירתכם (אבל לא יותר מטיפה או שתיים)
הוראות להכנת ביף ג’רקי (בשר מיובש) – הגרסה של KetoIL

הכנת ביף ג’רקי מתחילה בבחירת הבשר. בחרו בבשר שיש בו כמה שיותר שומן כיאה לתזונה הקטוגנית. אני בחרתי בבשר צלעות 22 וניתן לבחור גם בנתח אסאדו (אני פחות מתחבר לטעם)
חתכו את הבשר לרצועות בעובי חצי סנטימטר וכדאי שהוא יהיה ברוחב של עד 5 ס”מ והכניסו לקערה
הוסיפו את התבלינים (כ2 כפות מכל תבלין) וערבבו היטב. הכניסו לשקיות זיפלוק אטומות והניחו במקרר למשך 24 שעות לספיגת הטעמים

לאחר 24 שעות התחילו לשפד את רצועות הבשר בחלקו העליון של השיפוד ותלו את השיפודים על רשת התנור. כוונו את התנור ל60-80 מעלות על טורבו והשאירו את דלת התנור מעט פתוחה כדי שהבשר יתייבש ולא יתבשל. אחרי 3-4 שעות הוציאו את הביף ג’רקי ותהנו!

הערות: אפשר להשתמש גם בנוזל עישון אבל חשוב לשים טיפה או שתיים, לא יותר כי הטעם ישתלט
וידאו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *