התחברות / הרשמה

ביף ג’רקי (בשר מיובש) – הגרסה של Jackob B

ביף ג’רקי הוא חטיף מבשר מיובש שלא דורש קירור ולכן מאוד נוח לקחת איתנו לכל מקום ויעיל מאוד כשעולה החשק לנשנש

Print Friendly, PDF & Email
חטיף קטוגני
5/5
שתפו את המתכון

פחמימות

0

חלבונים

38 ל100 גרם

שומן

28 ל100 גרם

יחס קיטו

לא צויין

קלוריות

418 ל100 גרם

זמן הכנה

חצי שעה

זמן בישול

24 שעות
כלי מטבח נדרשים
  • קרש חיתוך
  • סכין חדה
  • תנור עם פונקצית טורבו
  • מגבת
מצרכים
  • לגרסה הכשרה: פילה מדומה
  • לגרסה הלא כשרה והיותר שומנית: וויסבראטן
  • מלח (אני משתמש במלח גס ורוד/אפור)
  • פלפל גרוס
  • צ’ילי גרוס
  • טיפות עישון (אופציונלי)
הוראות להכנת ביף ג’רקי (בשר מיובש) – הגרסה של Jackob B

לסדר את הפרוסות על רשת התנור (אני משתמש ברשת סיליקון על הרשת של התנור).
להכניס לתנור בחום 40° בתוכנית טורבו.
לגלגל את המגבת ולשים בפינת דלת התנור כדי למנוע סגירה מלאה.
אחרי 24 שעות מכבים את התנור ונותנים לבשר המיובש להתקרר.

הערות: לא צויינו
וידאו
watermelon avatar
Jackob B

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *