התחברות / הרשמה

לחם שום קטוגני (בתוספת גבינת מוצרלה)

לחם שום הוא אחד המאכלים הכי טעימים ומושחתים שיש שארוחה חלבית אינה שלמה בלעדיו. בין אם מדובר בערב פיצות עם הח’ברה, בארוחת שבועות או סתם ארוחה משפחתית, לחם שום תמיד בא בטוב! במתכון זה נלמד להכין לחם שום קטוגני מעולה בתוספת גבינת מוצרלה שתהפוך אותו לחגיגה שלמה!

Print Friendly, PDF & Email
אם נמאס לכם ששואלים אתכם “אז אתם אוכלים רק בשר?”, תנו להם לטעום מלחם השום הקטוגני הזה ואז תראו איך הלסת שלהם נופלת!
5/5
שתפו את המתכון

פחמימות

5.8

חלבונים

15.5

שומן

31.5

יחס קיטו

לא צויין

קלוריות

כ360 ל100 גרם

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

15 דקות
כלי מטבח נדרשים
  • קערה
  • סכין
  • כף
  • מברשת
  • נייר אפייה
  • מערוך
  • מיקרוגל
  • תנור אפייה
מצרכים
  • 170 גרם מוצרלה
  • 85 גרם קמח שקדים
  • 2 כפות שמנת
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כף פטרוזילה קצוצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • מעט מלח
הוראות להכנת לחם שום קטוגני (בתוספת גבינת מוצרלה)

שימו את כל המצרכים מלבד הביצה בקערה, ערבבו והכניסו למיקרו לדקה
לאחר דקה, הוציאו את העיסה, ערבבו שוב וחממו שוב לעוד 30 שניות
לאחר מכן, תנו לעיסה להתקרר מעט ולאחר מכן הוסיפו את הביצה וערבבו עד שיוצא בצק אחיד
(הסיבה שאנחנו נותנים לעיסה להתקרר היא כדי שהביצה לא תתבשל)
לאחר שהבצק מוכן, הניחו אותו על תבנית אפייה ועצבו אותו בצורה של לחם עם פסים לרוחב

כעת תור התוספות:
המיסו 2 כפות חמאה, וערבבו יחד עם כף פטרוזיליה קצוצה וכפית שום
מרחו על הלחם ולאחר מכן זרקו מעל עוד קצת מוצרלה

כעת, הכניסו לתנור שחומם מראש ל220 מעלות ל15 דקות או עד שמשחים

הערות: אפשר כמובן להוסיף ללחם שום תוספות אחרות כמו פטריות או אפילו להוריד את הגבינה אם לא בא לכם על הקלוריות
וידאו
כשהכנו את המתכון הזה לא השכלנו לצלם סרטון וידאו על התהליך, אז קבלו סרטון הסבר מצויין של ערוץ יוטיוב בשם Diet Doctor, אך מבטיחים, נצלם בקרוב סרטון של המתכון עברית
watermelon avatar
צוות KetoIL

3 תגובות

  1. איזה יופי נראה מעולה!!! צריך מאוד את אתר המתכונים הקיטוגני
    בהצלחה
    אהבתי

  2. הי
    לגבי מתכון לחם קטוגני עם גבינת מוצרלה
    אין לי מיקרוגל
    האם יש לך עצה אחרת למתכון
    תודה
    מינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *