לחם שום הוא אחד המאכלים הכי טעימים ומושחתים שיש שארוחה חלבית אינה שלמה בלעדיו. בין אם מדובר בערב פיצות עם הח’ברה, בארוחת שבועות או סתם ארוחה משפחתית, לחם שום תמיד בא בטוב! במתכון זה נלמד להכין לחם שום קטוגני מעולה בתוספת גבינת מוצרלה שתהפוך אותו לחגיגה שלמה!
שימו את כל המצרכים מלבד הביצה בקערה, ערבבו והכניסו למיקרו לדקה
לאחר דקה, הוציאו את העיסה, ערבבו שוב וחממו שוב לעוד 30 שניות
לאחר מכן, תנו לעיסה להתקרר מעט ולאחר מכן הוסיפו את הביצה וערבבו עד שיוצא בצק אחיד
(הסיבה שאנחנו נותנים לעיסה להתקרר היא כדי שהביצה לא תתבשל)
לאחר שהבצק מוכן, הניחו אותו על תבנית אפייה ועצבו אותו בצורה של לחם עם פסים לרוחב
כעת תור התוספות:
המיסו 2 כפות חמאה, וערבבו יחד עם כף פטרוזיליה קצוצה וכפית שום
מרחו על הלחם ולאחר מכן זרקו מעל עוד קצת מוצרלה
כעת, הכניסו לתנור שחומם מראש ל220 מעלות ל15 דקות או עד שמשחים
3 תגובות
מקסים!!!!! ומועיל. תודה ובהצלחה רבה!
איזה יופי נראה מעולה!!! צריך מאוד את אתר המתכונים הקיטוגני
בהצלחה
אהבתי
הי
לגבי מתכון לחם קטוגני עם גבינת מוצרלה
אין לי מיקרוגל
האם יש לך עצה אחרת למתכון
תודה
מינה