תרצו או לא, חביתה היא המאכל הכי פשוט, הכי מהיר שאפילו ילדים לא יתנגדו לאכול אותו והוא אפילו קטוגני 🙂
מחממים מחבת עם חמאה מזוקקת, שמן זית, שומן אווז או שומן כבש
מערבבים 2 ביצים בכוס עד לאיחוד ושופכים אל המחבת
מחכים עד החלבון הופך ללבן, מתבלים במלח ופלפל ומוציאים עם מרית לצלחת
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות. מידע נוסף ניתן לקרוא בעמוד מדיניות הפרטיות ותנאי השימוש