ביף ג’רקי הוא חטיף מבשר מיובש שלא דורש קירור ולכן מאוד נוח לקחת איתנו לכל מקום ויעיל מאוד כשעולה החשק לנשנש

חטיף קטוגני
5/5
שתפו את המתכון

פחמימות

חלבונים

38 ל100 גרם

שומן

28 ל100 גרם

יחס קיטו

לא צויין

קלוריות

418 ל100 גרם

זמן הכנה

חצי שעה

זמן בישול

24 שעות
כלי מטבח נדרשים
  • קרש חיתוך
  • סכין חדה
  • תנור עם פונקצית טורבו
  • מגבת
מצרכים
  • לגרסה הכשרה: פילה מדומה
  • לגרסה הלא כשרה והיותר שומנית: וויסבראטן
  • מלח (אני משתמש במלח גס ורוד/אפור)
  • פלפל גרוס
  • צ’ילי גרוס
  • טיפות עישון (אופציונלי)
הוראות להכנת ביף ג’רקי (בשר מיובש) – הגרסה של Jackob B

לסדר את הפרוסות על רשת התנור (אני משתמש ברשת סיליקון על הרשת של התנור).
להכניס לתנור בחום 40° בתוכנית טורבו.
לגלגל את המגבת ולשים בפינת דלת התנור כדי למנוע סגירה מלאה.
אחרי 24 שעות מכבים את התנור ונותנים לבשר המיובש להתקרר.

הערות: לא צויינו
וידאו
watermelon avatar
Jackob B

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *