התחברות / הרשמה

קרקר גרעינים

קיבלתי את המתכון מחברה בשם רויטל שפגשתי בסדנא.

המתכון קל וגם לא קטוגנים אוהבים אותו אז נחמד לארח איתו

Print Friendly, PDF & Email
קרקרים מצויינים
5/5
שתפו את המתכון

פחמימות

לא צויין

חלבונים

לא צויין

שומן

לא צויין

יחס קיטו

לא צויין

קלוריות

לא צויין

זמן הכנה

חצי שעה

זמן בישול

כלי מטבח נדרשים
  • קערה
  • דפי אפיה
  • מערוך
מצרכים
  • כוס זרעי ציה
  • כוס זרעי פשתן לטחון
  • כוס זרעי חמניה
  • כוס זרעי דלעת
  • כוס שומשום (מומלץ לטחון חצי כוס)
  • כף מלח (או לפי טעם)
  • 2.5 כוסות מים רותחים

המלצות

  • זעתר (ואז להוסיף פחות מלח)
  • אורגנו תימין.

הוראות להכנת קרקר גרעינים

לערבב הכל יחד להוסיף את המים הרותחים לערבב ולתת לזה לנוח 1/2 שעה.

לחמם תנור אפיה ל180 מעלות

לקחת דף אפיה לקחת חלק מהבצק לשטח לשים עוד נייר אפיה ולרדד לעובי דק.

להוריד את הנייר העליון להעביר לתבנית לחתוך לריבועים ולאפות להתחיל 10 דקות וליראות הםצריכם להיות שחומים .

להוציא לא לגעת לתת לזה להתקרר וזהו לאחסןטעים בטירוף זהירות ממכר

הערות: להשאר קרוב לתנור צריך לקבל צבע אבל לא להשרף
וידאו
watermelon avatar
ליאורה מירון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *