פירות יער הם בין הפירות היחידים המתאימים לתזונה הקטוגנית בשל כמות הפחמימות הנמוכה שהם. יש בהם המון סיבים שגורמים לפחמימה שבהם לא להתעכל וכך אנחנו נשארים עם פרי דל בפחמימה. בין הפירות האלה נמנים תותים, פטל ואוכמניות ואתם נשלב במתכון הזה עם שומן בריא – אבוקדו ואפילו מעט תרד.
פשוט להכניס לשייקר או למיקסר ולתת כמה פמפומים והשייק מוכן.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות. מידע נוסף ניתן לקרוא בעמוד מדיניות הפרטיות ותנאי השימוש