רוסטביף אפשר להכין מסוגי בשר שונים ובדרכים רבות בין אם מדובר במנגל גז, בתנור או במעשנה, אבל לאחרונה קיבלתי את מכשיר הנינג’ה 651 אז החלטתי לעשות לו סיפתח עם המתכון הזה שהוא מתכון פשוט קל וטעים ואחלה בחירה לארוחה משפחתית גדולה.

רוסטביף זה תמיד טוב והאמת שגם מאוד פשוט להכנס. הפעם נכין אותו מגוש אנטריקוט שלם
5/5
שתפו את המתכון

פחמימות

0.35 ל100 ג’

חלבונים

18.9 ל100 ג’

שומן

18.7 ל100 ג’

יחס קיטו

0.97

קלוריות

246 ל100 ג’

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

40 דקות
כלי מטבח נדרשים
  • קרש חיתוך
  • סכין קצבים
  • תנור / גריל גז / מעשנה / נינג’ה גריל
  • רצוי: מדחום לבשר
מצרכים
  • נתח אנטריקוט 2 קילו
  • 4 כפות חרדל
  • 8 שיני שום
  • מלח
  • פלפל
הוראות להכנת רוסטביף אנטריקוט מנתח שלם
  • חממו את התנור ל200 מעלות
  • הכינו את הבשר: מרחו את החרדל על בשר וכן את התבלינים
  • כשהמכשיר בו אתם משתמשים חם הכניסו את הבשר. אם יש לכם מדחום לבשר, זה הזמן להכניס אותו במקום הכי עבה (לרוב זה המרכז)
  • כשהבשר מוכן, הוציאו אותו ותנו לו לנוח 5-10 דקות ורק אז תחתכו.
הערות: לא צויינו
וידאו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *