אם יש לכם במקרה מכשיר וופל בלגי בבית ועכשיו כשאתם בתזונה הקטוגנית הוא עבר לאפסנאות, זה הזמן להוציא אותו ולתת לו מקום על השיש כי את המתכון הזה אתם תעשו המון ויש לו כל כך הרבה אפשרויות! הצ’אפל הוא וופל גבינה (ומכאן שמו, הלחם של waffle + cheese) שעשוי מביצה וגבינה בלבד, זה יכול להיות מוצרלה או צ’דר והוא לוקח פחות מ5 דקות!
ראשית חממו את מכשיר הוופל שלכם.
בזמן שהמכשיר מתחמם, ערבבו את הביצים והגבינה בקערה. לאחר שהתערובת מוכנה והמכשיר חם, מזגו מהתערובת אל המכשיר (התערבות אמורה להספיק לכ4 וופלים). תנו למכשיר לעשות את הקסם שלו במשך כ4 דקות או עד שהוופל מזהיב והעבירו לצלחת.
כעת ניתן להוסיף חמאה מעל או סירופ (ייעודי לקיטו כמובן) או אפילו להשתמש בו כתחליף לפרוסות לחם!